onsdag 31 mars 2010

Pausen är över! (tror jag)

Efter en paus för att ladda och samla krafter känner jag mig nu redo att ta itu med renoveringen igen. Tror jag. Härnäst kommer påsken, då jag ändå missat att boka in någon resa, så jag har massor med tid!

Igår köpte jag en provburk färg, tanken med sovrummet är nämligen att det ska vara i varmt vitt, men inte åt det gula hållet. Sagt och gjort, köpte NCS S 0502-R. Öppnade burken. Kände en känsla som sa...nej, nej, neeeej!

Det visar sig att färgen gör att jag associerar till magnolia. Ni som inte bott i England tycker antagligen att det bör vara en angenäm känsla. Så icket vi som bott där. ALLT, exakt allt inomhus är målat i magnolia. Närmast kan den väl beskrivas som en gulaprikos mesvit färg, deras version av stockholmsvitt, utan ncs-kod. Man blir så otroligt less på den jädra färgen att ni kan inte ana.
Som tur är inte min färg exakt magnoliafärgad, men...ändå. Vill inte ens associera till den. Återstår att se hur det blir när det provmålade torkat, förhoppningsvis är ljuset i rummet kallt nog för att det bara ska se lite varmvitt ut utan magnoliaton...
 
/* Tracking information */